PH 3/2 Limited Edition 1. oktober – 31. december 2018

PH 3/2 Limited Edition 1. oktober – 31. december 2018

Materiale: Skærme: Mundblæst ravfarvet trelagsglas.

Blanke på ydersiden, sandblæste på indersiden.

Topplade, fod og stander: Messing, børstet og ubehandlet.

Ledningslængde: 2,7m.

Gennemgående afbryder.

Ledningstype: Mørk brun tekstilledning.

Bemærk at overfladen på messing er ubehandlet. Dette bevirker, at overfladen med tiden vil ændre sig og opnå patina. Denne proces kan allerede være begyndt, når produktet bliver leveret.

Poeten skaber hygge

Poeten er tegnet af Finn Juhl

Poeten er inspireret af den  “frie kunst”, og designet af Finn Juhl Poeten til sit eget hjem i 1941. I dag udgør denne sofa en del af dansk kulturhistorie og de moderne møbler, der udstråler mange af de værdier, der mere eller mindre forsvundet i disse dage. Poeten sofa fremstilles af OneCollection og er lavet ud fra de fineste produktions standarder med håndsyet betræk, og dens ben fås i flere forskellige slags træ.

Finn Juhl

Finn Juhl bliver betragtet som Dansk Designs far og blev verdens berømt efter han designede  FN bygnings Formynderskabsrådets sal, der er en af de mest benyttede mødesale i FN-bygningen i New York

Republic of Fritz Hansen

Dette  60 års jubilæum hylder silhuetten på Ægget", Svanen" og Dråben" såvel som SAS Royal Hotellet, som stolene oprindeligt blev designet til. I dag repræsenterer de essensen af Arne Jacobsen og hans storhedstid inden for dansk design. En tid vi ønsker at hylde. Det gør vi gennem særligt udvalgte materialer, en naturlig farvepalette og en altid tilstedeværende respekt for Arne Jacobsens orginale måde at arbejde på.

X