En lille søster

LIMITERET SÆRUDGAVE AF Y-STOLEN I ANCIENT OAK

CH24 – Y-STOLEN

Hans J. Wegner – 1950

I anledning af Hans J. Wegners 104-års fødselsdag den 2. april lancerer Carl Hansen & Søn den ikoniske Y-stol i Ancient Oak. Takket være en speciel behandling har egetræet fået den helt unikke mørkebrune glød, der kendetegner den ekstremt sjældne og meget eftertragtede tusind år gamle moseeg. Den særlige fødselsdagsudgave er forsynet med et messingskilt med Hans J. Wegners signatur, og tilføjer endnu et kapitel til fortællingen om denne ikoniske stol, som har været i produktion hos Carl Hansen & Søn siden 1950. 

Kun tilgængelig d. 2. og 3. april 2018

Republic of Fritz Hansen

Dette  60 års jubilæum hylder silhuetten på Ægget", Svanen" og Dråben" såvel som SAS Royal Hotellet, som stolene oprindeligt blev designet til. I dag repræsenterer de essensen af Arne Jacobsen og hans storhedstid inden for dansk design. En tid vi ønsker at hylde. Det gør vi gennem særligt udvalgte materialer, en naturlig farvepalette og en altid tilstedeværende respekt for Arne Jacobsens orginale måde at arbejde på.

Udendørs hygge

Vores dagligstue er nu udvidet til også at være tilstede udendørs. Det brede sortiment i vores kollektion inspirerer til at forme en unik stil til dit helt eget frirum.

Lige meget, hvilket rum eller sted du ønsker at indrette, så mener vi, at vi har de bedste udendørs lounge møbler til din have, terrasse eller udendørs område.

X