DUX bringer de mest teknologisk avancerede senge til luksusmadrasmarkedet

DUX bringer de mest teknologisk avancerede senge til luksusmadrasmarkedet

DUX er mere end bare en seng – det er et middel til velvære. Det er kulminationen af 90 års forskning og innovation. Det ultimative formål med DUX-systemet er at muliggøre dyb søvn. Dette søvnstadie er det vigtigste og mest fordelagtige.

 

Forskere ved Karolinska Institutet – det prestigefyldte medicinske universitet, der tildeler Nobelprisen i Fysiologi og Medicin – udførte en undersøgelse af effekten af forskellige typer af madrasser på kroppen og søvnkvaliteten. Deres resultater viste, at de, der sov på en DUX-seng, ikke kun sov hurtigere, men forblev i dyb søvn længere – cirka en time mere hver nat. Denne fordel er ekstremt vigtig for dit helbred, da det er under Deep Sleep, at kroppen og immunsystemet kan reparere, genopbygge og genoprette sig selv.

“Go to bed with a dream and wake up with a purpose”

Ordinary Things er et dansk mærke med fokus på kvalitet, økologi og elegante designs. I 2013 fødtes drømmen om at skabe tekstilprodukter, der kan leve op til de stolte, danske design- og håndværkstraditioner. Denne drøm blev til Ordinary Things, som skaber smukke, tidløse og bæredygtige boligtekstilprodukterfremstillet af 100% hør af høj kvalitet. Målet er at skabe produkter i topklasse, hvor det meste af produktionen foregår i Danmark med fokus på bæredygtighed og økologi. Ordinary Things er også i høj grad inspireret af H.C. Andersen, som er kendt for at have sagt “The world is a series of miracles, but we’re so used to them we call them ordinary things”. Dette har dannet grundlag for virksomhedens navnetræk, ligesom hans eventyr har været inspirationskilde til de smukke produkter. Hvert produkt er unikt og passer på både dig og miljøet, da det er vævet i økologisk hør. Ordinary Things stræber efter højeste kvalitet ned til den mindste detalje og fortæller en historie, som produkterne skabes.

Poeten skaber hygge

Poeten er tegnet af Finn Juhl

Poeten er inspireret af den  “frie kunst”, og designet af Finn Juhl Poeten til sit eget hjem i 1941. I dag udgør denne sofa en del af dansk kulturhistorie og de moderne møbler, der udstråler mange af de værdier, der mere eller mindre forsvundet i disse dage. Poeten sofa fremstilles af OneCollection og er lavet ud fra de fineste produktions standarder med håndsyet betræk, og dens ben fås i flere forskellige slags træ.

Finn Juhl

Finn Juhl bliver betragtet som Dansk Designs far og blev verdens berømt efter han designede  FN bygnings Formynderskabsrådets sal, der er en af de mest benyttede mødesale i FN-bygningen i New York

X