Nyheder

 • PIA CHAIR

  DESIGN:

  POUL CADOVIUS

  BESKRIVELSE:

  Poul Cadovius ønskede at udvikle en stol i tidens ånd, inspireret af de øvrige træstole, der var på markedet i 50’erne, men mere let og “petite”, både i fysisk vægt og i designudtryk. Pia Chair blev tegnet ud fra konceptet “less is more”, med fokus på så lille et materialeforbrug som muligt, men med en høj detaljegrad og komfort.

  De smalle, koniskformede stoleben i massivtræ tilfører stolen et let visuelt udtryk, som yderligere fremhæves af et par fine detaljer: den håndslebne runde udhuling øverst på de bagerste ben, og fingertapningen på de forreste ben. Sædet er lavet af håndflettet papirkordel, og den formstøbte ryg giver en optimal siddekomfort.

  OBS: Tilbuddet gælder til og med den 31. december 2019.

  MATERIALE:

  • Eg
  • Papirkordel

  PRODUKTSPECIFIKATIONER

  Producent dk3
  Designer Poul Cadovius
  Bredde 48 cm
  Dybde 49 cm
  Højde 75 cm
  Sædehøjde 45 cm
 • Kaiser Idell 6722-P pendel fra Fritz Hansen

  DKK1.795

  Kaiser Idell 6722-P pendel fra Fritz Hansen

  Den seneste lancering af lamper fra Fritz Hansen – Kaiser Idell 6722-P så første gang dagens lys i 1931. Pendlen er designet af Christian Dell og bliver i dag anset som et designikon verden over og som et pragteksemplar på Bauhaus-bevægelsens evne til at skabe alsidig og minimalistisk design, der stadig er moderne i dag.

  6722-P er en mindre pendel med et blødt lys, der egner sig til både at hænge alene eller flere sammen over et spisebord eller en kogeø.

  Pendlen er tilgængelig i farverne Soft Ochre, Russet Red, Smooth Slate og Sort (højglans).

  Mål:
  Diameter: 14,5 cm
  Højde: 15,5 cm

X